HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ: «XMAS EVENT» - ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 5:30μ.μ – 7:30μ.μ.


Η τελευταία συνάντηση για το 2019 των Μαμάδων σε Δράση, έχει Χριστουγεννιάτικη Ατμόσφαιρα. Η όμορφη παρέα των Μαμάδων, με παιδιά ηλικίας 0-9 ετών, συναντιέται σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 5:30 – 7:30μ.μ..

Την εκδήλωση θα ανοίξει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Ιωάννα Εξάρχου ενώ η Κατερίνα Ελενίδου θα συνοδεύει στο πιάνο.

Στην τελευταία συνάντηση της μαμαδοπαρέας μας για φέτος, δίνουμε τη χαριστική βολή στο άγχος. Η Δρ Μαρία Πλατσίδου, καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα μας μιλήσει για τη διαχείριση του άγχους, που όλοι ανεξαιρέτως έχουμε. Δεν θα μας πει για μαγικές κι εύκολες λύσεις, αλλά για κάθε μικρή νίκη που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον αγώνα!

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με όμορφες εκπλήξεις, γιορτινή ατμόσφαιρα, ζεστό καφέ, απολαυστικά εδέσματα και υπέροχη παρέα.  Παράλληλα τα μικρά μας, σε άλλο χώρο με φύλαξη, θα έχουν το δικό τους γιορτινό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ΤΑΙΝΙΑ!

Ας φορέσουμε τα γιορτινά μας χαμόγελα σε μια
Xmas εκδήλωση που στο επίκεντρο βάζει την αγάπη για το Θεό και τον Συνάνθρωπο.

Σας περιμένουμε, όπως πάντα, στο Σχολικό Κτίριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας (Νικομηδείας 38), ώρα 5:30 - 7:30μ.μ..
Προσέλευση από 5:15μ.μ.
Είσοδος Δωρεάν
  
Ποιες είμαστε

Είμαστε μαμάδες όπως εσύ. Η καθημερινότητά μας απαιτητική και πολλές φορές δύσκολη, σχεδόν χαοτική. Παιδιά, Οικογένεια, Εργασία, Σχέσεις! Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα συναναστροφής μαμάδων με στόχο την παρέα και την ανταλλαγή απόψεων και συμβουλών ώστε να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας. Θέλουμε να ζούμε την κάθε μέρα μας ουσιαστικά, με πραγματικούς φίλους δίπλα μας, με αυτοπεποίθηση και τόλμη απέναντι στις προκλήσεις.

Πιστεύουμε ότι αυτές οι αξίες πηγάζουν από την πίστη μας στο Θεό, που πρώτος μας έδειξε το δρόμο της Αγάπης και της Υπηρεσίας στον πλησίον.

Στην ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτες όλες οι Μαμάδες με παιδιά ηλικίας 0 – 9 ετών καθώς και οι εγκυμονούσες, χωρίς διακρίσεις χρώματος, θρησκείας, και λοιπών πεποιθήσεων.  Σε προσκαλούμε να συμμετέχεις ενεργά, να ακούσεις, να μιλήσεις, να μάθεις, να στηρίξεις και να στηριχθείς.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια