HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Καλλιθέα

«Στις 27/1/2020, βραδινές ώρες βρέθηκε η Αμπιντμουσλίμ Μπανίν, 11 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 26/1/2020 από την περιοχή της Καλλιθέας και είναι καλά στην υγεία της» αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για την ανήλικη που εντοπίστηκε και βρίσκεται πλέον σπίτι της.

Η ίδια ανακοίνωση συνεχίζει: «Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Αμπιντμουσλίμ «στις 26/1/2020 άγνωστοι την άρπαξαν παρά θέλησή της από το σπίτι της στην Καλλιθέα. Τα ίδια άτομα την επέστρεψαν πριν λίγο στο σπίτι της θορυβημένοι από το Amber Alert». Η αστυνομία διερευνά τη βασιμότητα των όσων αναφέρονται από το παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άμεσα κινητοποιήθηκε από «το Χαμόγελο του Παιδιού» η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» μαζί με τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, η οποία συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της Αμπιντμουσλίμ. Ενδείξεις από τις έρευνες δόθηκαν άμεσα προς περεταίρω διερεύνηση στις Αστυνομικές Αρχές με παράλληλη κινητοποίηση των
Εισαγγελικών Αρχών.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αμπιντμουσλίμ Μπανίν και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια