Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - 14 Ιανουαρίου (Επιμέλεια: Ανέστης Ι. Κοκκινίδης Δάσκαλος - M. A. Lond.)

Επιμέλεια: Ανέστης Ι. Κοκκινίδης
Δάσκαλος (M. A. Lond.)


14 Ιανουαρίου
 Γεγονότα
  
1965-Σε μία θυελλώδη συνεδρίαση χθες το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κατερίνης έλαβε αποφάσεις για διάφορα ζητήματα, αποφασίζοντας ανάμεσα στα άλλα να ανακληθεί προηγούμενη απόφασή του, με την οποία το δημοτικό καφενείο στο χώρο της δημοτικής αγοράς θα μετατρεπόταν σε οπωροπωλείο. Επίσης, αποφασίστηκε η ύδρευση του Νέου Κεραμιδίου με την επιβολή εισφοράς κατά οικογένεια. (Μακεδονικός Αγών, 14-1-1965, σελ. 1)

1979-Διεξάγεται στο Εθνικό Στάδιο της Κατερίνης αγώνας ανωμάλου δρόμου 5 χιλιομέτρων με την επωνυμία “Ο Γύρος της Πόλεως”. (Νέα Εποχή, 13-1-1979, σελ. 3)

1980-Η επιτροπή πληγέντων από τις πλημμύρες στην Νέα Έφεσο ευχαριστούν τον βουλευτή Ευάγγελο Σουσουρογιάννη, ο οποίος έσπευσε στις 13 του μηνός στο χωριό και έκανε περιοδεία σε όλα τα χωράφια που επλήγησαν, διαβεβαιώνοντας ότι θα κάνει το καθετί δυνατό για την άμεση ικανοποίησή τους και την καταβολή αποζημιώσεων. (Νέα Εποχή, 19-1-1980, σελ. 4)

Έφυγαν

1975-Πεθαίνει σε ηλικία 69 ετών ο δημοσιογράφος Ξενοφών Γιοσμάς. Μαζί με τον Κυριάκο Ζορμπά (1900 - 1982) ήταν ο εκδότης της εφημερίδας "Ολύμπια Νέα".

Έγιναν κι αυτά

1984-Νέος διευθυντής στη Διεύθυνση Γεωργίας του νομού Πιερίας αναλαμβάνει ο γεωπόνος Αναστάσιος Μίχος. (Νέα Εποχή, 14-1-1984, σελ. 1)


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.