Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ψάρι κάρφωσε 16χρονο στον λαιμό! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πόνο προκαλεί ακόμα και σε όποιον... βλέπει το τι έπαθε ένας 16χρονος που πήγε για ψάρεμα.

Ο λόγος για ένα έφηβο αγόρι στην πόλη Μπαντάου, στο νησί Σουλαβέσι, στην Ινδονησία που είδε ξαφνικά ένα ψάρι με μεγάλο ρύγχος (περίπου σαν την δική μας ζαργάνα) να πετάγεται από το νερό και να τον καρφώνει στο λαιμό!

Το τραύμα μάλιστα ήταν διαμπερές, αφού το ρύγχος του διαπέρασε τον λαιμό του 16χρονου και βγήκε από την άλλη άκρη! Εκείνη την στιγμή σύμφωνα με όσα μεταδίδει η daylimail.co.uk τέτοια ψάρια (needlefish) πηδούσαν έξω από το νερό, και έτσι “την πάτησε” ο νεαρός.

Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μπαντάου ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στην Μακασάρ όπου εκεί με μια πολύ προσεκτική επέμβαση του το αφίρεσαν από τον λαιμό.

Ευτυχώς ο 16χρονος ζει και αναρρώνει.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.