Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Όλο και πιο προκλητική η Τουρκία – Ζητά αποστρατιωτικοποίηση 16 ελληνικών νησιών

Ανεβάζει διαρκώς τους τόνους η Άγκυρα, η οποία προκαλεί συνεχώς τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στο Αιγαίο.

Τελευταίο «κρούσμα» ο τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ ο οποίος δήλωσε πως η Ελλάδα διατηρεί στρατεύματα σε 16 νησιά, παραβιάζοντας το διεθνές Δίκαιο.

«Η Τουρκία αναμένει από την Ελλάδα να τηρεί το διεθνές Δίκαιο και τις συμφωνίες και να σέβεται τις σχέσεις καλής γειτονίας» είπε ο Ακάρ, όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah.

Την ίδια ώρα, στον «χορό» των προκλήσεων μπαίνει και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βάζει στο στόχαστρό του την Ευρωπαϊκή Ένωση, από την οποία ζητά να λειτουργεί αντικειμενικά και ισορροπημένα στη διένεξη της Τουρκίας με τη Λευκωσία για το θέμα της ΑΟΖ και «όχι» να «λαμβάνει απλώς αποφάσεις που στοχοθετούν την Άγκυρα».

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών μίλησε και για την κρίση της Λιβύης, υποστηρίζοντας ότι η Άγκυρα δεν θα στείλει άλλους στρατιωτικούς συμβούλους στην χώρα εφόσον τηρείται η εκεχειρία.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.