HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


18η Expo Wedding - Έκθεση γάμου & βάπτισης 2020 στη Θεσσαλονίκη.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μια μαζική έρευνα αγοράς, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας παράλληλα, τα καλύτερα ανάμεσα στους καλύτερους!!!

Η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Β. Ελλάδα.  που έγινε από της 11-13 Ιανουαρίου 2020  κάθε χρόνο χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια την επισκέπτονται για να οργανώσουν τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού τους. Η έκθεση πραγματοποιείται, στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, σε ένα πολύ όμορφο χώρο και με πολύ εύκολη πρόσβαση, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στους χώρους της Δ.Ε.Θ.

Η έκθεση πλαισιώνεται με ένα μοναδικό, πλούσιο 3ήμερο πρόγραμμα στον χώρο εκδηλώσεων, το οποίο περιλαμβάνει επιδείξεις νυφικών, βραδινών, γαμπριάτικων, νυφικού χτενίσματος, πολλά μουσικά events, happenings κ.τ.λ.

Επιπλέον, πλούσια δώρα από τους εκθέτες, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, κερδίζουν πολλά τυχερά ζευγάρια τα οποία παίρνουν μέρος στις κληρώσεις που πραγματοποιούνται από την διοργάνωση καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης.




























PHOTO HASAPETIS



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια