Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο εορτασμός του Αγίου Αθανασίου στη Καστανιά Πιερίας 18/1/2020 (φωτογραφίες)

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ.Γεωργίου με ξεχωριστή λαμπρότητα και εν πληθούση Εκκλησία εορτάσθηκε το διήμερο 17 & 18 Ιανουαρίου η σεβάσμιος και γεραρά μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Αθανασίου του Μεγάλου Πατριάρχου Αλεξανδρείας.

Επίκεντρο του λαμπρού εορτασμού, ο Ιερός Ναός του Αγίου, της ομωνύμου Ενορίας Καστανιάς Πιερίας.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με τη παρουσία τους πλήθος πιστών και εκπροσώπων των αρχών του τόπου,φορέων και συλλόγων.

Τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ.Γεωργίου δέχθηκε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Kαστανιάς κ.Μακρής Γεώργιος να έχει επιτυχίες στο δύσκολο έργο του και τον ευχαρίστησε για την όμορφη φιλοξενία.PHOTO HASAPETIS

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.