Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΤΟΜΟΣ 18ος Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά με τίτλο «Ψήφοι και κάλπες. Εκλογικά»

Τα ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ φιλοδοξούν να αποτελέσουν ερέθισμα μνήμης και γνωριμίας με τον ανεξάντλητο πλούτο των ιστορικών τεκμηρίων που έχουν ως σημείο αναφοράς το Λιτόχωρο και τους ανθρώπους του. Σκοπός είναι να συνεισφέρουν στην έρευνα της τοπικής ιστορίας, προσφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερα νέα στοιχεία.
Ο νέος 18ος τόμος με τίτλο «ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΠΕΣ. ΕΚΛΟΓΙΚΑ» δίνει έναν πλούτο πληροφοριών για τις κομματικές και πολιτικές προτιμήσεις των Λιτοχωριτών, για τις πολιτικές εκφράσεις της κωμόπολης αλλά και για πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν. Περιλαμβάνει ΟΛΑ τα αποτελέσματα και τις εκλογικές αναμετρήσεις από την απελευθέρωση (1912) μέχρι σήμερα: βουλευτικές, γερουσιαστικές, προεδρικές, κοινοτικές, δημοτικές, νομαρχιακές, περιφερειακές, ευρωεκλογές, δημοψηφίσματα.

Είναι ευνόητος ο μόχθος και ο χρόνος που διετέθη (απαιτήθηκε) για να δαμαστεί το πολυποίκιλο υλικό και να συνταχθούν οι σχετικοί πίνακες. Αποτέλεσμα πολύχρονης μεθοδικής εργασίας.

Ο Σωτήριος Δ. Μασταγκάς ελπίζει ότι ο παρών τόμος θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για όποιον ενδιαφέρεται για την τοπική πολιτική ιστορία, και όχι μόνον.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.