Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ (1950-2010)

Η πραγμάτωση και έκδοση του βιβλίου αυτού από τον Θανάση Μησιτσάκη, σκοπό έχει να αποδώσει μια τιμητική αναγνώριση στο παλιό Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης (Κρατικό Νοσοκομείο  η πρώτη του ονομασία και Νομαρχιακό η μετέπειτα για να καταλήξει ως Γενικό Νοσοκομείο) για την μεγάλη του συμβολή στη παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους του Νομού Πιερίας.

    Η δημοσιογραφική εργασία του Α. Μησιτσάκη έχει θέματης την ιστορία (γένεση, νομική μορφή και πλαίσιο λειτουργίας, τμήματα, προσωπικό, διοίκηση) ενός σημαντικού θεσμού της πόλης και του νομού, του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

   Στις 343 σελίδες εμφανίζονται: 1. Συνεντεύξεις με παράγοντες και ονόματα της ιατρικής νοσοκομειακής σκηνής στην πόλη. 2. Συνεντεύξεις με νοσηλεύτριες αλλά και άλλο προσωπικό του νοσοκομείου. 3. Εμπειρίες γιατρών ιατρών, διοικητών και μελών των διοικητικών συμβουλίων. 4. Ιδιωτικές κλινικές και το ιστορικό των ιδρυτών τους, όπως αυτές αποτυπώνονται μέσα από τις αναμνήσεις των απογόνων τους και γίνεται καταγραφή των δεκαεπτά κλινικάρχων 5. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό του παλιού νοσοκομείου αλλά και του καινούριου.

    Η κυρίως μέριμνα του βιβλίου αφορά την πριν από την μετεγκατάσταση περίοδο του νοσοκομείου, (1950-2010), ενώ ο συγγραφέας του δεν παραλείπει να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας στην Κατερίνη κατά τη μεσοπολεμική περίοδο.

    Το βιβλίο αποτελεί αυτοέκδοση του συγγραφέα και αυτό δείχνει το δημοσιογραφικό μεράκι ενός συμπολίτη μας, προκειμένου να βάλει ένα έστω μικρό λιθαράκι στην τοπική μας αυτογνωσία. 

Υ.Γ.: Πληροφορίες για το που και πως θ' αποκτήσετε το βιβλίο μπορείτε να πάρετε στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση: thanasis14021957@gmail.com ή στα τηλέφωνα: 6993864763 & 2351075064Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.