HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πιερικός - Δίας Δίου 2-0 (Συνέντευξη Τύπου)

Δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, πραγματοποίησαν μετά το πέρας της αναμέτρησης Πιερικός – Δίας Δίου ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Παρασίδης και ο τεχνικός των γηπεδούχων Σάκης Παπαβασιλείου.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, την ομάδα του Δία εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Καλουσίδης ενώ την αντίστοιχη του Πιερικού ο Θωμάς Γιαλαμίδης.


Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Παναγιώτης Παρασίδης: Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Εύχομαι να βγει πρωταθλητής, εύχομαι ο Πιερικός να αλλάξει κατηγορία θα είναι καλό για όλους μας. Για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της Πιερίας. Επίσης θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μου τα οποία σταθήκαν παλικαρίσια, αξιοπρεπέστατα και διεκδίκησαν ότι καλύτερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Αγωνιστικά νομίζω ότι ο Πιειρκός στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτερος. Νομίζω ότι δεν υπήρχε καθαρή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση το γκολ το οποίο προήλθε από ένα ατομικό λάθος, αλλά και ένα σουτ από πλάγια θέση.
Σε αντίθεση με εμάς που είχαμε δύο καλές ευκαιρίες. Το ότι μείναμε πίσω στο σκορ σίγουρα διευκόλυνε το έργο του αντιπάλου, το οποίο έγινε ακόμα πιο εύκολο με το πρώτο πέναλτι και το 2-0. Νομίζω πάντως ότι η τύχη μας γύρισε την πλάτη δύο λεπτά πριν στην ευκαιρία του Στέλιου Νίκου και την πολύ καλή απόκρουση του Γουναρίδη. Σε περίπτωση που το παιχνίδι εκεί γινόταν 1-1 ίσως τα πράγματα να ήταν λίγο διαφορετικά, θα ξαναμεταφέραμε το άγχος στον αντίπαλο. Όπως επίσης νομίζω ότι υπήρχε μια ξεκάθαρη φάση πέναλτι στο 2-0 το οποίο ο διαιτητής δεν είδε και το οποίο μας στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε στα λεπτά που υπολείπονταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος, το παιχνίδι τέλειωσε, οι βαθμοί χάθηκαν και περιμένουμε την επόμενη Κυριακή. Έχουμε την πολύ μεγάλη ατυχία να παίζουμε μόνο τελικούς, αλλά αυτό από την άλλη μας κρατάει σε εγρήγορση. Νομίζω ότι την επόμενη Κυριακή θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Σάκης Παπαβασιλείου: Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δία για τη σημερινή της εμφάνιση. Μία εμφάνιση που πρέπει να τους δίνει αισιοδοξία για τη συνέχεια και για το δύσκολο αγώνα που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία. Δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, είχαν να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας, μια ομάδα πρωτοπόρο και μία ομάδα που στην έδρα της και σε κάθε παιχνίδι δείχνει τα δικά της δείγματα. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν είμαι όμως ευχαριστημένος από τις τελικές προσπάθειες. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ουσία γιατί δεν είχαμε ουσία σαν ομάδα. Πολλά παιδικά λάθη, πολλές μη τελειωμένες επιθέσεις, αλλά θα πω ότι κρατάμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς οι οποίοι μας δίνουν τη διαφορά πάλι των οκτώ πόντων.
Συνεχίζουμε για την επόμενη μέρα, ξέρω πολύ καλά το μπορεί να καταφέρει η ομάδα μου. Υπήρχε και  η πίεση του τοπικού ντέρμπι και το ότι προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα που μας μείωσαν την ψαλίδα από τον δεύτερο. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι αν δεν είσαι σοβαρός, πειθαρχημένος και δε παρουσιάζεσαι στο γήπεδο δείχνοντας ότι είσαι το φαβορί, τότε αν μη τι άλλο θα μπορεί και ο κάθε αντίπαλος να ελπίζει.
Εμείς κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς, θέλουμε μεγάλη βελτίωση στην τελική μας προσπάθεια και στην φαντασία μας σαν ομάδα όταν φτάνουμε έξω από την αντίπαλη περιοχή. Αυτό θα το βελτιώσουμε μέσα από τις προπονήσεις. Συνεχίζουμε, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με το Στεφανοβίκειο μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με μία ομάδα που και αυτή κινδυνεύει. Θα πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς όπως μας αρμόζει σαν Πιερικός.

Παναγιώτης Καλουσίδης: Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού, εύχομαι να πετύχει την άνοδο. Ελπίζω να συνεχίσει μέχρι το τέλος μόνο με νίκες να μας βοηθήσει και εμάς αυτό γιατί κινδυνεύουν πολλές ομάδες.
Όσον αφορά το ματς, νομίζω πως δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν κλειστήκαμε πίσω, έγινε ένα ωραίο ματς με καλό ρυθμό. Πιέσαμε τον Πιερικό μπροστά, ξέραμε ότι είναι πολύ καλός στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία. Νομίζω ως ένα βαθμό το πετύχαμε καλά, κάναμε ένα ατομικό λάθος, μείναμε πίσω στο σκορ. Δεν το παρατήσαμε το ματς, χάσαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με το στημένο για να κάνουμε το 1-1, μετά από λίγο έγινε το 2-0 και νομίζω ότι εκεί τελείωσε το ματς. Όταν παίζεις και με μία ομάδα τόσο έμπειρη, δύσκολα μπορείς να ανατρέψεις ένα σκορ 2-0. Πάντως η προσπάθειά μας ήταν πάρα πολύ καλή. Από την καινούργια χρονιά και μετά οι εμφανίσεις μας όλες είναι πάρα πολύ καλές, απλά δεν έχουμε αντιστοιχία εμφανίσεων και βαθμών. Νομίζω θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε και στο τέλος θα πετύχουμε τη σωτηρία μας.

Θωμάς Γιαλαμίδης: Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και εύχομαι μέχρι το τέλος της σεζόν να έχει εκπληρώσει το στόχο της. Όσον αφορά το παιχνίδι να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, μετά από τα δύο άτυχα αποτελέσματα εκτός έδρας έπρεπε να αντιδράσουμε, να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχαμε την κατοχή, μπορεί να μη δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά εκμεταλλευτήκαμε το λάθος της αντίπαλης ομάδας. Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές μπροστά και έτσι πετύχαμε το 1-0. Στη συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου, είχαμε την κυκλοφορία, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα αν εξαιρέσουμε τη φάση του κόρνερ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την κυκλοφορία και να είμαστε πιο ασφαλής. Ήρθε και το πέναλτι στη συνέχεια, ατυχήσαμε στο δεύτερο πέναλτι έπρεπε να κάνουμε το 3-0. Συγχαρητήρια και πάλι στους συμπαίκτες μου.



Με εκτίμηση 

Γραφείο Τύπου Δία Δίου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια