Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΠΟΨΕ: "Ο Πόνος είναι μέρος της εξέλιξης μας" η πρώτη εκδήλωση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης με τον π.Χαράλαμπο (Λίβυο) την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

"Ο Πόνος είναι μέρος της εξέλιξης μας" η πρώτη εκδήλωση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης με τον π.Χαράλαμπο (Λίβυο) την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020.


Βιογραφικό

Ο πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης και μετέπειτα στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Έχει συγγράψει τα βιβλία:

1.Ο Κινέζος ο Θεός κι η μοναξιά(Συλλογή Διηγημάτων), εκδόσεις «Αρμός».
2. Όλα είναι δρόμος,  εκδόσεις «Αρμός».
3. Κάθε τέλος μια αρχή, εκδόσεις «Αρμός».
4. Η ενοχή της Χαράς, εκδόσεις «Αρμός».
5. Ένας Θεός που έπαιζε κρυφτό, εκδόσεις «Αρμός».
6. Ζωή δίχως συνταγές, εκδόσεις «Αρμός».
7. Εμπιστοσύνη, η ελευθερία από την ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα… εκδόσεις «Αρμός».
Συμμετείχε με κείμενα του στους συλλογικούς τόμους:
1. Τα λόγια σου σαν μέλι, Εκδόσεις «Εν Πλώ»
2. Ο πειρασμός του λαϊκισμού και οι περιπέτειες του λόγου, Εκδόσεις «Αρμός»
3. Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα, Εκδόσεις «Αρχονταρίκι».
4. Ναρκισσισμός και Αυτοθεματοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκδόσεις «Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου».
5. Να ονειρεύομαι να ζω, εκδόσεις «Εν Πλώ».
Επίσης βιβλία, κείμενα και ομιλίες του, έχουν μεταφραστεί στα Ρουμανικά, Βουλγαρικά και Ρωσικά.

Σήμερα ζει στην νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος Μονοφατσίου, και είναι εφημέριος στην Ενορία Αγ. Ειρήνης Πύργου της Ι.Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας. Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.