Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φ. Μπαραλιάκος από το βήμα της Βουλής για το επίδομα των 2.000 ευρώ (video)

«Θα στηρίξουμε με συντεταγμένο σχέδιο την πυρηνική οικογένεια στη χώρα για να αναστρέψουμε την πληθυσμιακά φθίνουσα και γηράσκουσα Ελλάδα.»

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τίτλο «Επίδομα Γέννησης και λοιπές διατάξεις» τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με ομιλία του ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος.

Στην έναρξη της τοποθέτησής του, ο κ. Μπαραλιάκος υπογράμμισε πως η χορήγηση του επιδόματος των 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα από 01-01-2020(με βάση τις τηρούμενες προϋποθέσεις), καταδεικνύει πως στον πυρήνα των κυβερνητικών στοχεύσεων βρίσκονται αφενός η επίλυση του δημογραφικού ζητήματος, αφ’ ετέρου η ενίσχυση της πυρηνικής οικογένειας.

«Το δημογραφικό αποτελεί μια βραδυφλεγή ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της χώρας μας.. Η επελαύνουσα υπογεννητικότητα μόνον ως εθνική απειλή μπορεί να ιδωθεί. Σκεφτείτε μόνο, ότι το 2050 η Ελλάδα θα αριθμεί 8 εκ. κατοίκους, εκ των οποίων το 36% θα είναι άνω των 65 ετών…» δήλωσε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του Νομού Πιερίας.

Το παρόν σχέδιο Νόμου εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της ΝΔ για υιοθέτηση πολιτικών στήριξης της μητρότητας και της γονιμότητας. «Στηρίζουμε εμπράκτως τα νέα ζευγάρια, ενθαρρύνουμε τις γεννήσεις και θωρακίζουμε το θεσμό της πυρηνικής οικογένειας, της ραχοκοκαλιάς της κοινωνίας μας. Δεν σκορπίζουμε επιδόματα δεξιά κι αριστερά για να αποκτήσουμε εκλογική πελατεία. Με ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικής δημιουργούμε ευνοϊκό περιβάλλον πρόνοιας των νέων Ελλήνων και Ελληνίδων που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία..» σημείωσε σε άλλο απόσπασμα της ομιλίας του ο κ. Μπαραλιάκος.

Στην αποφώνησή του αξιοποιώντας το χωρίο από το Θουκυδίδη «…τα τείχη της πόλης είναι οι άνθρωποί της…» συντάχθηκε της υπερψήφισης του Νομοσχεδίου που αγγίζει ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας για τη συνέχεια του Ελληνισμού, ως αυτόνομης και διακριτής εθνικής οντότητας.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του κ. Μπαραλιάκου:
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.