Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τα «Φώτια 2020» - Χορηγός επικοινωνίας η Kapa News

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο προγραμματισμός για τον καταξιωμένο πολιτιστικό θεσμό της πόλης της Κατερίνης,  «Φώτια», που διοργανώνει κάθε χρόνο  η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και το Πνευματικό της Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος».

          Η φετινή διοργάνωση θα έχει ως θέμα «Βυζαντινή μουσική, μελωδίες Αγγέλων» και θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις υψηλού πνευματικού και πολιτιστικού περιεχομένου, τιμώντας έμπρακτα τις βαθύτερες αξίες της Εκκλησίας και του πολιτισμού.

          Τα «Φώτια 2020» θα αναδείξουν το πολυδιάστατο της βυζαντινής μουσικής, με ένα ευρύ πρόγραμμα λατρευτικών, θεολογικών, μουσικών, θεατρικών, επιστημονικών εκδηλώσεων, βιωματικών εργαστηρίων, κ.ά. που έχει επιμεληθεί η καλλιτεχνική επιτροπή η οποία έχει συσταθεί πρόσφατα κατόπιν πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου.

          Στόχος άλλωστε της νεοσύστατης καλλιτεχνικής επιτροπής, που συνεδρίασε τελευταία φορά την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, είναι τα «Φώτια»  να εδραιωθούν ως ένας θεσμός εξωστρεφής, ποιοτικός, που να συνδυάζει την καλλιτεχνική δημιουργία με την πνευματικότητα.

          Οι εκδηλώσεις των «Φωτίων 2020» θα αρχίσουν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα.

Χορηγός επικοινωνίας στα “ΦΩΤΙΑ 2020” είναι η Kapa News


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.