Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θ. Καράογλου: “Το 2020 να σηματοδοτήσει την αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας και του Έθνους μας”

“Το 2020 να σηματοδοτήσει την αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας και του Έθνους μας” ευχήθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, χαιρετίζοντας την πρώτη συνεδρίαση του Συνδέσμου Εξαγωγέων για τη νέα χρονιά.

Απευθυνόμενος προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ, ο κ. Καράογλου έκανε ειδική αναφορά στην ανθεκτικότητα που επέδειξαν οι ελληνικές εξαγωγές τα χρόνια της κρίσης, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δυναμική που διαθέτει η χώρα μας.

“Τώρα που ο τροχός γυρίζει και η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται διαρκώς ήρθε η ώρα να κεφαλαιοποιήσουμε αυτήν τη δυναμική, αναδεικνύοντας και ενισχύοντας την εξωστρέφεια του ελληνικού επιχειρείν. Η Κυβέρνηση πορεύεται βάσει ενός στρατηγικού σχεδίου που εστιάζει στις άμεσες ανάγκες και στις μακροπρόθεσμες προοπτικές του εξαγωγικού τομέα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ισχυρές εξαγωγές συνεπάγονται ισχυρή τοπική, περιφερειακή και εθνική οικονομία” πρόσθεσε ο κ. Καράογλου, εξηγώντας πως το μοντέλο της “κλειστής” οικονομίας που ακολουθούσε η Ελλάδα τις προηγούμενες δεκαετίες και το οποίο βασιζόταν κατά κύριο λόγο στην κατανάλωση, χωρίς να κοιτά πέρα από τις χώρες των Βαλκανίων, δεν έχει καμία θέση στο σύγχρονο κόσμο.

“Αυτός”, συνέχισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), “είναι ένας από τους κύριους λόγους που μετασχηματίζουμε την ελληνική οικονομία σε μια ανοικτή, εξωστρεφή και ευρωπαϊκή οικονομία η οποία βασίζεται στις εξαγωγές, στις επενδύσεις και την καινοτομία. Δίνοντας τη δυνατότητα στις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας να ανοίξουν τα φτερά τους, προσφέρουμε στην πατρίδα μας την ευκαιρία να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να παράξει πλούτο. Δική μας ευθύνη, ως Κυβέρνηση, είναι να διασφαλίσουμε ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον το οποίο μέσα από τον περιορισμό των εμποδίων θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις μας να είναι διεθνώς ανταγωνιστικές και να κάνουν παγκοσμίως γνωστό το made in Greece”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.