Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πρόσκληση στην Τακτική Γενική Συνέλευση για το έτος 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου με την Επωνυμία «ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ, ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΕΣ», σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό του, προσκαλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στη Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη, στην έδρα του συλλόγου, οδός Ηφαίστου 5-7,  στις 09.02.2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, δηλαδή μη παρουσίας του 1/3 των ταμειακώς ενήμερων μελών, η νέα Συνέλευση ορίζεται στις 16.02.2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00, ήτοι την ίδια ημέρα της επόμενης εβδομάδας, όπως ορίζεται στο καταστατικό. Για λόγους ευκολίας παρακαλούμε να προσέλθετε απευθείας στις 16.02.2020


Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και Οικονομικός απολογισμός για το έτος 2019.

Θέμα 2ο: Έγκριση Πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για την διαχειριστική περίοδο από την εκλογή του έως και τις 09.02.2020.

Θέμα 3ο: Ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού και προκήρυξη εκλογών για την διενέργεια αρχαιρεσιών του Διοικητικού συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και ψήφου σε αυτήν έχουν μόνο τα τακτικά μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές υποχρεώσεις τους έως την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020 ή σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00.

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο αποφάσεων και διαχείρισης του Σωματείου και για αυτό παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,
             -Η-                                                       -Η-
      Πρόεδρος                                    Α. Γραμματέας
Παπαθανασίου Όλγα                        Παντελοπούλου Κυριακή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.