Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η θεατρική παράσταση «Γυναίκες γεννηθήκαμε…» στα ''Φώτια'' 2020

Εμπλουτίζοντας τον παιδευτικό του χαρακτήρα o καταξιωμένος πολιτιστικός θεσμός της πόλης της Κατερίνης  «Φώτια» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  σε συνεργασία με το Εργαστήριο Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά, δράσεις αγωγής στις τέχνες.

          Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 7.30μ.μ. στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Άγιος Φώτιος» θα παρουσιαστεί  η θεατρική παράσταση  «Γυναίκες γεννηθήκαμε…».

          Η παράσταση αποτελεί σύνθεση παλαιότερων και σύγχρονων θεατρικών κειμένων με αφηγηματικό νήμα τη γυναίκα. Μυθικές και ιστορικές μορφές γυναικών, όπως η Ελένη, η Καλυψώ, η Κίρκη, η Λυσιστράτη και η Μαρί Κιουρί αναπαριστώνται, ως αρχετυπικά σύμβολα των διαχρονικών και των συγχρονικών ρόλων της γυναίκας.

          Η παράσταση ήταν το αποτέλεσμα ετήσιας έρευνας-δράσης των εφήβων του «Εργαστηρίου» με θέμα το αξιακό, πνευματικό και πολιτισμικό νόημα της γυναικείας ταυτότητας. Η είσοδος στη θεατρική παράσταση είναι ελεύθερη.

          Ακόμη μια σημαντική και εποικοδομητική συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  με έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς φορείς της Πιερίας, τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου, που ενισχύει την εξωστρέφεια της τοπικής Εκκλησίας και η οποία γίνεται με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.