Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακοίνωση του Δήμου Κατερίνης για τον τρόπο πληρωμής του τέλους για τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων για το 2020

Ο Δήμος Κατερίνης σύμφωνα με τις αριθ. 590/2016 και 347/2018 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα “Καθορισμός τελών από τη χρήση Κ.Χ. πλατειών πεζοδρόμων κλπ Δήμου Κατερίνης” , ανακοινώνει τα κάτωθι, όσον αφορά στον τρόπο πληρωμής του τέλους για τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2020.

Για
* Δημοτική Ενότητα Κατερίνης
  (πλην οικισμό Ολυμπιακής Ακτής)
* Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας και
* Δημοτική Κοινότητα Περίστασης :
Το 30% του τέλους θα πληρώνεται με την έναρξη της χρήσης του κοινόχρηστου χώρου (συγκεκριμένα από την έναρξη λειτουργίας του Ταμείου του Δήμου, ήτοι από 16 Ιανουαρίου τρέχοντος έτους) και το υπόλοιπο 70% μέχρι και την 10η  Αυγούστου τρέχοντος έτους.
Για
* οικισμό Ολυμπιακής Ακτής,
* Τοπική Κοινότητα Παραλίας και
* Λοιπές Κοινότητες του Δήμου :
Το 30% του τέλους θα πληρώνεται με την έναρξη της χρήσης του κοινόχρηστου χώρου και το υπόλοιπο 70% μέχρι και την 31η  Ιουλίου τρέχοντος έτους.
* Σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής του τέλους, θα υπάρξει έκπτωση 40% (από την έναρξη της χρήσης του κοινόχρηστου χώρου).
*   Σε περίπτωση τμηματικής καταβολής του τέλους, η έκπτωση θα ανέρχεται σε 30%.


Εκ της Διευθύνσεως

Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Κατερίνης 

Κιτιξής Κωνσταντίνος


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.