Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020

Ο Πρόεδρος και το Τ/Σ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Πιερίας σας προσκαλεί  όπως  τιμήσετε με την παρουσία σας  την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας  μας , που θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Παραρτήματός μας (Κανάρη 2 ,2ος όροφος ) την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00.

Επίσης μαζί με την κοπή της πίτας θα γίνει η βράβευση  Αριστούχων Μαθητών, τέκνων των μελών μας που πρώτευσαν στην Β΄ και Γ΄ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2018-2019


                                                                                      Με εκτίμηση                                       
                                                                 Επίλαρχος ε.α.  Αντώνιος  Λαγογιάννης
                                                                    Πρόεδρος  Τ/Σ  Ε.Α.Α.Σ. Ν.Πιερίας               

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.