Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βοηθείστε για τον 20χρονο Νικόλαο Θεοδωρίδη.

Την εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλαου Θεοδωρίδη γνωστοποίησε η Γραμμή Ζωής.

Ο νεαρός ύψους 1,72 μ. είναι αδύνατος με καστανά μάτια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όταν εξαφανίστηκε στις 26/11 από τον Βύρωνα έφερε σακίδιο βάρους 20 κιλών.

«Αγαπητοί φίλοι, υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από την περιοχή του Βύρωνα, Αττικής. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σας», αναφέρει η ενημέρωση της Γραμμής Ζωής.

Έκκληση κάνει ο πατέρας του 20χρονου Νικόλαου Θεοδωρίδη που εξφανίστηκε στις 26/11/2019 και μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημείο ζωής.

Ο ίδιος γράφει:

Φίλοι σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας αλλά δεν γιορτάζω χωρίς το παιδί μου
Σας παρακαλώ βοηθείστε να το βρούμε
Δεν μπορεί να έχει ανοίξει η γη και να τον κατάπιε
Κάθε βοήθεια σας δεκτή
Κάθε πληροφορία για εσάς μπορεί να είναι ασήμαντη για εμάς και τις έρευνες συμβατική
Διαδώστε το παντού σε ελληνικά και σε ξένα προφίλ
Κάντε μια προσευχή και για εμάς αυτές τις άγιες μέρες

Και τέλος ένα μήνυμα προς το παιδί μας

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ
ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ ΚΑΤΙ
ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.