Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - 21 Ιανουαρίου (Επιμέλεια: Ανέστης Ι. Κοκκινίδης Δάσκαλος - M. A. Lond.)

Επιμέλεια: Ανέστης Ι. Κοκκινίδης
Δάσκαλος (M. A. Lond.)


21 Ιανουαρίου

Γεγονότα

1955-Ορκωμοσία του Δημάρχου Κατερίνης (Σολομών Παπαδόπουλος) και δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. (Μακεδονικός Αγών, 23-1-1955, σελ. 1)

Σολομών Παπαδόπουλος

1980-Κλειστά είναι σήμερα τα καταστήματα στην Κατερίνη, όπως και σε όλη τη χώρα, με κοινή απόφαση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Πιερίας και του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης. (Νέα Εποχή, 19-1-1980, σελ. 1)

2018-Με μαζική συμμετοχή και με έντονη την παρουσία των κατοίκων της Πιερίας, πραγματοποιείται συλλαλητήριο για τη διατράνωση της ελληνικότητας της Μακεδονίας και για το όνομα των Σκοπίων. Ο κεντρικός ομιλητής,  Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, αναφέρει την Πιερία στο τέλος της ομιλίας του, κάνοντας λόγο για την Παναγία στην Κονταριώτισσα.

Έφυγαν

1965-Τον Ιανουάριο απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών ο τυροκόμος και τυρέμπορος Δημήτριος Ι. Ζιούδρος, από το Λιβάδι Ολύμπου. Χρημάτισε σύμβουλος του Αδελφάτου του Σανατορίου Πέτρας και κατά την Κατοχή συνελήφθη από τους Ναζί και παρολίγο να εκτελεστεί. Η νεκρολογία του δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο στις αρχές Φεβρουαρίου. (Νέα Εποχή, 6-2-1965, σελ. 2)

Έγιναν κι αυτά

1973-Εγκαινιάζεται ο ομαδικός οπωρώνας συμπύρηνων ροδακίνων σε έκταση 600 στρεμμάτων στον Κάτω Αγιάννη. (Μακεδονικός Αγών, 26-1-1973, σελ. 1)

1982-Πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Κατερίνης εκλέγεται ο Παύλος Σαββίδης. (Μακεδονικός Αγών, 13-2-1982, σελ. 2)Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.