Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κτηνωδία: Ανδρας έσφαξε 25χρονο και έφαγε τους όρχεις του

Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν ακρωτηριάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που είχε γνωρίσει μέσω της εφαρμογής Grindr, την οποία επιλέγουν κυρίως μέλη της LGBTQ κοινότητας.

Ο 25χρονος hairstylist ονόματι Κέβιν Μπέικον συνάντησε τον κατηγορούμενο ως δολοφόνο του Mark Latunski την παραμονή των Χριστουγέννων, κι αφού είχαν συνομιλήσει μέσω της εφαρμογής, όπως αναφέρει η New York Times.

Η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί την επομένη, που δεν εμφανίστηκε στο χριστουγεννιάτικο πρωινό.

Η Αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ και αργότερα εντόπισε ως τελευταία γνωστή τοποθεσία την οποία επισκέφθηκε το σπίτι του Latunski.

Μέσα στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα του Μπέικον να κρέμεται από τα δοκάρια της οροφής δεμένος με σχοινί από τους αστραγάλους του.Ο Latunski είπε στις αρχές πως σκότωσε τον Μπέικον μαχαιρώνοντάς τον στην πλάτη και κόβοντας τον λαιμό του. Είπε επίσης πως στη διάρκεια του φόνου έκοψε και έφαγε τους όρχεις του.

Ο Latunski αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και ακρωτηριασμό.

Την οικογένεια του 25χρονου συλλυπήθηκε και ο ηθοποιός Κέβιν Μπέικον, συνονόματος του θύματος.

«Για προφανείς λόγους, σκέφτομαι σήμερα τους φίλους και την οικογένεια αυτού του νεαρού Κέβιν Μπέικον» έγραψε ο ηθοποιός. «Του στέρησαν τη ζωή πολύ νωρίς. Η κομμωτική ήταν η αγάπη του. Είμαι σίγουρος πως θα είχε κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το χάος στο κεφάλι μου. RIP KB» έγραψε στο Instagram.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.