Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποντίων Πιερίας (26-01-2020) (Δ.Τ.)

Μέσα σε γιορτινό κλίμα γεμάτο αισιοδοξία για την νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του εντευκτηρίου της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στις 26 Ιανουαρίου 2020, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, με την παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.

Την κοπή ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πάτερ Δημήτριος.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Παπουτσίδης έκανε αναφορά στις πολυάριθμες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2019, και κυρίως σε αυτές που έγιναν στα πλαίσια των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, από όλα τα τμήματα του συλλόγου.


Τόνισε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την ανασύσταση του Λαογραφικού Μουσείου του συλλόγου, το οποίο αποτελεί κόσμημα του νομού, και πρέπει να ξαναγίνει σημείο αναφοράς στην πόλη της Κατερίνης αλλά και σε ολόκληρο τον Νομό Πιερίας. Τέλος ευχήθηκε σε όλους το 2020 να είναι μια χρονιά ειρηνική, δημιουργική, γεμάτη υγεία και ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους για την στήριξη που παρέχουν στις εκδηλώσεις του συλλόγου καθώς και τα μέλη που απαρτίζουν τα τμήματα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας.

Στη συνέχεια το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου ο κ. Μίμης Συμεωνίδης έκανε αναφορά στα έθιμα του Πόντου, κατά τη διάρκεια των εορτών και με τη συμμετοχή των παιδιών έγινε το παραδοσιακό «Καλαντίασμα».Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Πιερίας κα. Μπέτυ Σκούφα ο κ. Σάββας Χιονίδης καθώς και η εκπρόσωπος της κας. Άννας Μάνης Παπαδημητρίου, η Αντιπεριφερειάρχης κα. Σοφία Μαυρίδου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κυριακίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Φάνης Τερζόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, καθώς και πολιτευτές του Νομού.

Τα φλουριά κέρδισαν ο μικρός Γιάννης Θόμπης, ο Στέλιος Γιελίτσαλης και ο Μπάμπης Φιρινίδης.


Με τιμή για το

Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο- Πρόεδρος                       -Η- Γεν. Γραμματέας

Κώστας Παπουτσίδης                 Περιστέρα Πεϊδου


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.