Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φωτιά σε Ι.Χ. όχημα λίγο μετά τα διόδια των Μαλγάρων προς Κατερίνη! Ο παππούς με τα 3 εγγόνια του είναι καλά στην υγεία τους!

Λίγο μετά τις 15:30 σήμερα, ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, πήρε φωτιά στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων με κατεύθυνση προς Κατερίνη.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας παππούς με τα τρία εγγόνια του, οι οποίοι αντιλήφθηκαν το πρόβλημα του υγραεριοκίνητου οχήματος και σταμάτησαν εγκαίρως δεξιά του δρόμου, όπου και αποβιβάστηκαν χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψουν.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία και η Πυροσβεστική για να επιληφθούν του συμβάντος. Τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές.


(φωτογραφία αρχείου)


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.