Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τελικά μαθητής του σχολείου ο φαρσέρ με τη βόμβα σήμερα το πρωί στο 3ο γυμνάσιο και λύκειο Κατερίνης!

Έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 18 χρόνος μαθητής κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο του σχολείου όπου φοιτά από το κινητό ενός φίλου. Όπως ήταν φυσικό, άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, εκκενώθηκε το σχολείο και ξεκίνησε η έρευνα με εκπαιδευμένο σκυλί.

Τελικά, έπειτα από έρευνα των ανδρών της ασφαλείας Κατερίνης, βρέθηκε ότι ο συγκεκριμένος 18χρονος μαθητής είχε κάνει το τηλεφώνημα.

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος τις επόμενες ώρες.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.