HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άρης – ΠΑΟΚ 4-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Έσπασε” το αήττητο του “δικέφαλου του Βορρά”

“Σεισμό” στη Superleague προκάλεσε ο Άρης. Οι “κίτρινοι” νίκησαν με το ηχηρό 4-2 τον ΠΑΟΚ και του “έσπασαν” το αήττητο στο πρωτάθλημα. 51 ματς χωρίς ήττα μετρούσε ο “δικέφαλος του Βορρά” μέχρι να χάσει στο “Κλ. Βικελίδης”. Με νίκη -αύριο- κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί η ένταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να μην λέει να κοπάσει -μετά και τη νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Αγγέλου, τις αιχμηρές ανακοινώσεις των ΠΑΕ και την αποχή των διαιτητών, που όμως δεν έγινε πράξη- αλλά η Superleague ξεκινά και πάλι. Και ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε… ποδαρικό στο 2020 είναι ένα Άρης – ΠΑΟΚ.

Ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θέλοντας μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής, αλλά και να διατηρήσει το αήττητο σερί του, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στα 51 παιχνίδια (43 νίκες και 8 ισοπαλίες).

Φυσικά, στη… μέση είναι το γόητρο της νίκης κόντρα στον συμπολίτη και «εχθρό» του. Άλλωστε, πέρα από το «Βικελίδης», την έδρα του Παναθηναϊκού, την Τρίπολη και το Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια άλλη έδρα που να τον «φοβίζει».

Ο Άρης απ’ τη μεριά του θέλει να επιστρέψει στις νίκες που θα τον κρατήσουν σε τροχιά 6άδας, αλλά και να γίνει η ομάδα που θα υποχρεώσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ήττα μετά από πολύ καιρό.

Να θυμίσουμε ότι οι αγωνιστικές που ακολουθούν είναι γεμάτες «μεγάλα» ματς. Η 17η περιλαμβάνει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ενώ ακολουθούν τα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (18η), Ολυμπιακός – Άρης (19η), ΑΕΚ – Ολυμπιακός (21η), Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (22η), ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (23η), ΑΕΚ – Άρης (24η), ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (25η)

Διαιτητής του Άρης – ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο και Ιορδάνη Απτοσόγλου, ενώ VAR θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος.

Η ιστορία
Νίκες Άρη: 28
Ισοπαλίες: 40
Νίκες ΠΑΟΚ: 44
Με γηπεδούχο τον Άρη
Νίκες Άρη: 19
Ισοπαλίες: 23
Νίκες ΠΑΟΚ: 13
΄
Στον πρώτο γύρο
22.09.2019: ΠΑΟΚ – Άρης 2-2
(6’ κεφαλιά Λέο Μάτος, 90’ σουτ Μίσιτς – 4’ σουτ Ιντέγε, 87’ σουτ Ματίγια. Στο 67’ 2η κίτρινη Λέο Μάτος. Στο 71’ 2η κίτρινη Λούκας Σάσα).
Πέρσι
21.10.2018: Άρης – ΠΑΟΚ 1-2
(2’ σουτ Ματέο Γκαρσία – 36’ πέναλτι Πρίγιοβιτς, 84’ σουτ Πρίγιοβιτς. Στο 66’ ο Πασχαλάκης απέκρουσε πέναλτι του Γιουνές)»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια