Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάδελφος του έριξε υδράργυρο στο σάντουιτς και πέθανε 4 χρόνια μετά-Το έκανε συστηματικά και σε άλλους

Ένας άνδρας στην Γερμανία πέθανε 4 χρόνια αφότου ένας συνάδελφός του δηλητηρίασε το σάντουίτς του με υδράργυρο. Ο 26χρονος βρισκόταν σε κώμα από τη μέρα που το έφαγε.


Τον θάνατό του επιβεβαίωσε την Πέμπτη το κρατικό δικαστήριο του Μπίλεφελντ, το οποίο καταδίκασε τον ύποπτο τον προηγούμενο χρόνο.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, ο άνδρας βρισκόταν σε κώμα όλο αυτόν τον καιρό και οι γονείς του ήταν εκείνοι που μιλούσαν εκ μέρους του στο δικαστήριο.

Ένας άνδρας, με το ψευδώνυμο Κλάους (για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής) καταδικάστηκε σε ισόβια τον περασμένο Μάρτιο, αφού τον δικαστήριο τον βρήκε ένοχο για απόπειρα δολοφονίας.

Ο εναγόμενος, ο οποίος άσκησε έφεση εναντίον της ετυμηγορίας, για χρόνια δηλητηρίαζε τα τρόφιμα συναδέλφων με υδράργυρο και άλλες ουσίες, αφήνοντας έναν σε κώμα και άλλους δύο με σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια.

Ο Κλάους συνελήφθη τον Μάιο του 2018, όταν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης τον έδειξαν να βάζει μια ύποπτη σκόνη σε σάντουιτς συναδέλφου στο χώρο εργασίας τους στην πόλη Schloß Holte-Stukenbrock.

Η έκθεση στον υδράργυρο μπορεί να προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων υγείας.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.