Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η συνοδός των 4.000 ευρώ που δεν δείχνει ποτέ το πρόσωπό της!

Το όνομά της στον αγοραίο έρωτα, είναι κάτι σαν μύθος. Πολλοί θέλουν να περάσουν ένα βράδυ μαζί της, αλλά λίγοι το έχουν καταφέρει, λόγω του υψηλού της κασέ.

Η Maya Blue χρεώνει 4.000 ευρώ για τις υπηρεσίες της, για ένα ολόκληρο 24ωρο, όμως ποτέ δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό της, πριν σιγουρευτεί ότι η αμοιβή της είναι ασφαλής.

Η φράση που διάλεξε να συνοδεύει τις φωτογραφίες της είναι «η αγαπημένη μου λέξη είναι το ναι». Μια πρόταση που αφήνει πολλές υποσχέσεις, που όμως έναντι ενός καλού χρηματικού ποσού, τις εκπληρώνει.

Πλέον είναι τόσο περιζήτητη, που επιλέγει αυτή τα ραντεβού της, και ιδιαίτερη επιτυχία έχει η υπηρεσία «οικιακά», που προσφέρει. Αυτή η υπηρεσία, είναι κάτι που δεν φαντάζεστε εύκολα.

Πηγαίνουν οι πελάτες καθαρίζουν το σπίτι, μόνο, και τους χρεώνει 300 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούςΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.