HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


4+1 ροφήματα που θα επαναφέρουν άμεσα τη σιλουέτα σας μετά τις γιορτές

Οι γιορτινές ημέρες πέρασαν και είναι γεγονός ότι εκτός από όμορφες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα άφησαν πίσω τους και κάποια extra κιλά στη ζυγαριά μας.

Τα τραπέζια πολλά και οι υπέροχες εορταστικές συνταγές δεν έλειπαν από αυτά σε κάθε περίπτωση. Εάν κι εσείς λοιπόν, νιώθετε ότι φάγατε λίγο παραπάνω τα φετινά Χριστούγεννα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε μια σωστή και υγιεινή διατροφή που θα σας αποτοξινώσει και θα σας επαναφέρει πλήρως.

Ξεχωρίσαμε για εσάς μια σειρά φυσικών ροφημάτων που θα βοηθήσουν πιο εύκολα στην απώλεια βάρους και την αναζωογόνηση σας!

Πράσινο Τσάι 



Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά και διάφορα θρεπτικά αποτελώντας ένα από τα πιο αποτελεσματικά ροφήματα για απώλεια extra κιλών. Μία ανασκόπηση ερευνών έδειξε ότι η κατανάλωση ροφημάτων υψηλής περιεκτικότητας σε πράσινο τσάι για 12 εβδομάδες, αυξάνει το μέσο όρο απώλειας βάρους αισθητά. Μάλιστα, το πράσινο τσάι μάτσα είναι πιο πλούσιο σε κατεχίνες, το βασικό συστατικό του τσαγιού για αύξηση του μεταβολισμού, ενώ περιέχει καφεΐνη, η οποία μπορεί να βοηθήσει και στην άσκηση.

Μηλόξυδο



Το μηλόξυδο περιέχει οξικό οξύ και μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, περιορίζοντας τα επίπεδα της ινσουλίνης και βελτιώνοντας τον μεταβολισμό, καταστέλλοντας την όρεξη και καίγοντας λίπος. Μάλιστα, οδηγεί σε σημαντική μείωση του σωματικού βάρους ιδιαίτερα της περιφέρειας της μέσης και του λίπους της κοιλιάς. Το συγκεκριμένο ρόφημα επιβραδύνει επίσης την εκκένωση του στομάχου, πράγμα που σας βοηθά αισθάνεστε πληρέστερες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να μειώνετε την υπερκατανάλωση τροφής.

Τσάι από Τζίντζερ



Το πιο σημαντικό με το τσάι τζίντζερ είναι ότι βοηθάει στη μείωση της όρεξης. Όσοι το καταναλώνουν, βιώνουν αυξημένη πληρότητα και μειωμένη πείνα, με αποτέλεσμα να προσλαμβάνουν αρκετά λιγότερες θερμίδες. Επιπλέον, το τσάι τζίντζερ αυξάνει τις θερμικές επιδράσεις των τροφών -ο αριθμός των θερμίδων που απαιτούνται για την πέψη και την απορρόφηση των τροφών κατά 43 θερμίδες.

Χυμός λαχανικών



Οι χυμοί λαχανικών είναι χαμηλοί σε περιεκτικότητα νατρίου και σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων μπορείτε ένα αισθητό ποσό απώλειας βάρους. Επίσης, η ομάδα των χυμών λαχανικών αυξάνει σημαντικά την κατανάλωση λαχανικών και μειώνει την πρόσληψη υδατανθράκων -δύο παράγοντες που είναι σημαντικοί για την απώλεια κιλών. Η κατανάλωση ολόκληρων λαχανικών, όποτε είναι δυνατόν, είναι η καλύτερη επιλογή για την υγεία, λόγω της μεγάλης ποσότητας ινών που χάνεται στη διαδικασία παραγωγής χυμού.

Μαύρο τσάι



Το μαύρο τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και πιο συγκεκριμένα τα φλαβονοειδή, τα οποία αποτελούν τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Μάλιστα, οι πολυφαινόλες που βρίσκονται στο μαύρο τσάι μειώνουν την πρόσληψη θερμίδων, ενώ βοηθούν στη διάσπαση λίπους. Οι γυναίκες που επιλέγουν την κατανάλωση μαύρου τσαγιού τείνουν να έχουν λιγότερο σωματικό λίπος και λίπος στην κοιλιά.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια