HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θυμάστε το περιστατικό με τους 4 Πακιστανούς που κυνήγησαν παιδιά στον Κορινό Πιερίας της περασμένη εβδομάδα; Υπάρχει και συνέχεια…

Την περασμένη Κυριακή, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Facebook, μια καταγγελία μιας κατοίκου του Κορινού Πιερίας, και συγκεκριμένα της κυρίας Άσπας Κατσούρα, που ενέπλεκε 4 Πακιστανούς που κυνήγησαν 3 νεαρά παιδιά στον Κορινό Πιερίας. Διαβάστε εδώ την είδηση…

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο επεισόδιο, όπως άλλωστε είναι φυσικό, «θορύβησε» πολύ τους κατοίκους του Κορινού, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν εχθές σε μια δραστική κίνηση.

Συγκεντρώθηκε λοιπόν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κορινού, μαζί με την αυτόπτη μάρτυρα του εν λόγω συμβάντος αλλά και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου του Κορινού και επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας προκειμένου να ενημερώσουν αρμοδίως για το συμβάν.

Εκεί, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το γεγονός με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, κ. Τζήμα, το Διοικητή του Α.Τ. Κατερίνης, κ. Λένο, και το Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, κ. Κατσαρό. Επιπλέον, ζητήθηκε από τους κατοίκους του Κορινού, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Αστυνομίας, ώστε να γνωρίζουν οι άνθρωποι αυτοί ότι δεν είναι αμέτοχοι ή παθητικοί με όσα συμβαίνουν γύρω τους και να μην επιχειρήσουν να προβούν ξανά σε ανάλογη πράξη.

Πράγματι, η Αστυνομία, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία, ενδιαφέρθηκε άμεσα για το θέμα και μερίμνησε ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προσαγωγές και συστάσεις στους πρόσφυγες.

Την συγκεκριμένη είδηση την αλιεύσαμε μέσα από το facebook, και συγκεκριμένα από το προφίλ της δημοτικής συμβούλου κ. Μαριάννας Παπαποστούλου.

Θυμίζουμε ότι η κ. Παπαποστόλου συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με την παράταξη του κ. Λιακόπουλου. Ωστόσο στις 31 Μαΐου, δηλαδή λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, δήλωσε επίσημα την στήριξή της στον σημερινό Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Η κ. Παπαποστόλου είναι ένα ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας που χρήζει της εκτίμησης των συνδημοτών της και συμμετέχει, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, όπου μπορεί, συμβάλλοντας στην επίλυση κάποιων σοβαρών προβλημάτων του τόπου.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Μαριάννας Παπαποστόλου:



Διαβάστε ακόμη:

«Πράσινο Σημείο» στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού! Ένα από τα έργα του Βαγγέλη Λαγδάρη που υλοποιείται σήμερα

Άλλο ένα «φάουλ» του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου! «Ξέχασαν» να καλέσουν δημοσιογράφους και έκοψαν την πίτα μόνοι τους… 

Γρήγορα αντανακλαστικά και άμεση ανταπόκριση του Δήμου στη δημοσίευση της Kapa News για την βλάβη νερού στην Ράχη Πιερίας! Συγχαρητήρια!

Γιατί ο Χρήστος Κομπατσιάρης νιώθει την ανάγκη να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ποιος τα έβαλε με τους εργαζόμενους στον Δήμο του και γιατί;






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια