Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ασφαλτόστρωση & παρεμβάσεις βελτίωσης αύλειου χώρου στο 5ο Γυμνάσιο του Δήμου Κατερίνης

Στη διαρκή μέριμνα για την επισκευή, συντήρηση των σχολικών κτιρίων και των αύλειων χώρων του Δήμου εντάσσονται οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια των εορτών στον αύλειο χώρο του 5ου Γυμνασίου, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Η παρέμβαση κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς για σαράντα και πλέον έτη δεν είχε γίνει καμία σχετική παρέμβαση στον ασφαλτοτάπητα του αύλειου χώρου, με αποτέλεσμα λόγω της φθοράς να έχουν αποκαλυφθεί σε όλη την επιφάνεια τα αδρανή. Αυτό είχε ως συνέπεια ακόμη και τραυματισμούς, ενώ ταυτόχρονα σε πολλά σημεία λόγω της ακαταλληλότητας  κλίσεων απορροής όμβριων να λιμνάζουν νερά.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των συγκεκριμένων παρεμβάσεων εξέφρασε στη διάρκεια επιτόπιας αυτοψίας που πραγματοποίησε συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

«Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, δώσαμε προτεραιότητα στα σχολεία μας. Συνιστά δέσμευσή μας ότι με σεβασμό στα χρήματα του δημότη, με εποικοδομητική συνεργασία των υπηρεσιών μας με την εκπαιδευτική κοινότητα, είμαι βέβαιος, ότι, θα συμβάλουμε στην εύρυθμη καθημερινότητα των σχολείων μας, για τα οποία συντονίζουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα λειτουργίας τους» τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

«Οι παρεμβάσεις μας στο 5ο Γυμνάσιο έχουν ως στόχο, την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων και πιο συγκεκριμένα την ασφαλτόστρωση της αυλής με τη διαμόρφωση κατάλληλων κλίσεων για την ομαλή απορροή και τη μη συγκράτηση λιμναζόντων υδάτων. Επιπλέον, πέρα από την ουσιαστική βελτίωση του αύλειου χώρου του 5ου Γυμνασίου και την ασφάλεια των μαθητών, οι εργασίες συμβάλλουν στη μετατροπή της αυλής σε ένα λειτουργικό χώρο παιχνιδιού» σημείωσε από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, οι εργασίες τόσο για την ομαλή απορροή των ομβρίων, όσο και για την εκ νέου διαγράμμιση των αθλοπαιδιών αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθούν.

Τέλος, ιεραρχώντας τις ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων οι παρεμβάσεις σε όλη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα συνεχιστούν από τις υπηρεσίες του Δήμου, όπου κρίνονται απαραίτητες.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.