Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πάτρα: Ένας 50χρονος έκανε βιντεοκλήση σε οικογένεια και έδειχνε τα γεννητικά του όργανα

Δεν πίστευε στα μάτια του ζευγάρι από την Πάτρα και το ανήλικο παιδί τους με αυτό που έβλεπαν!

Ενω κάθονταν στο σπίτι τους το βράδυ της Τρίτης, ξαφνικά χτύπησε το κινητό τηλέφωνο του άνδρα.

Ηταν βιντεοκλήση και αμέσως πάτησε το κουμπί για να δει ποιος τον καλούσε, παρουσία της γυναίκας του και του παιδιού του. Ομως το ζευγάρι έμεινε άφωνο με αυτό που αντίκρισε. Ένας άνδρας τους είχε καλέσει και τους έδειχνε τα γεννητικά του όργανα!

Αμέσως ο σύζυγος δεν έχασε την ψυχραιμία του και όπως αναφέρει το tempo24.news κάλεσε την Αστυνομία δίνοντας το νούμερο από το οποίο τον κάλεσαν.

Τελικά οι άνδρες της ΕΛΑΣ δεν άργησαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν 50χρονο, από την Πάτρα, από το τηλέφωνο του οποίου έγινε η απίστευτη βιντεοκλήση!Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.