Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Κοπή της βασιλόπιτας από την ''Αναγέννηση Κολινδρού '' (50 φωτογραφίες)

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της «Αναγέννησης Κολινδρού» στην ταβέρνα «Σταβάρας» στον Κολινδρό Πιερίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε όλο το Δ.Σ. της ομάδας, οι προπονητές, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Ανέστης Μανώλας, και πολλοί Δημοτικοί σύμβουλοι.

Όπως ήταν φυσικό, εκτός από του παίκτες της ομάδας, παρόντες ήταν και οι μικροί παίκτες, το νέο αίμα δηλαδή της «Αναγέννησης».

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν διαχρονικά, και όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο του κ. Α. Τσιμτσούδα αλλά και την ταβέρνα του κ. Σταβάρα για την ευγενική προσφορά τους.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.