Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ 5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Tο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 είχε την εξαιρετική τιμή και ευλογία να δεχθεί την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου στο πλαίσιο των ποιμαντικών δράσεων Του στον τομέα της νεότητας της πόλης μας.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας είχε την πρωτοβουλία και πατρικό ενδιαφέρον να επισκεφτεί σε πρώτη φάση μαθητές της Β΄ Λυκείου της σχολικής μας μονάδας με αφορμή την εις πρεσβύτερο χειροτονία του καθηγητού του σχολείου μας, π. Κωνσταντίνου Κοσμά, εκφράζοντας την ευαρέσκειά του για την πολυπληθή συμμετοχή μαθητών και καθηγητών στην τέλεση του Μυστηρίου της Ιερωσύνης. Εν συνεχεία υπήρξε γόνιμος διάλογος με τους μαθητές και μαθήτριες σε διάφορα ζητήματα νεανικού προβληματισμού. Στο τέλος της εκδήλωσης η κ. Κορύτσα Μαρία, Διευθύντρια του σχολείου μας, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για το πατρικό του ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράστασή του στις φέρελπεις εφηβικές ψυχές των παιδιών μας, ενημερώνοντάς τον με την ευκαιρία και για τις διάφορες πολυσχιδείς δράσεις των μαθητών, όπως «Πεμπτουσία εν Τύπω» και «Είμαστε σε τροχιά γύρω από τη Γη και τον Πολιτισμό», που τελούν σε συνεργασία με διάφορους διεθνείς επιστημονικούς Φορείς.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.