Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Tο 5ο Λύκειο Κατερίνης την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 είχε την εξαιρετική τιμή και ευλογία να δεχθεί την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.
Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στην πρωινή προσευχή όλων των μαθητών του σχολείου, ευχόμενος καλή και ευλογημένη χρονιά. Στη συνέχεια, στο αμφιθέατρο του σχολείου, είχε συνάντηση με μαθητές της Β΄ Λυκείου με αφορμή την αθρόα συμμετοχή τους στην εις πρεσβύτερο χειροτονία του π. Κωνσταντίνου Κοσμά, ο οποίος υπηρετεί ως φιλόλογος στο σχολείο. 


Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την πολυπληθή συμμετοχή των μελών της σχολικής κοινότητας, καθηγητών και μαθητών, στη χειροτονία, που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως κατά την Αγρυπνία των Χριστουγέννων. Μετά τη μικρή εισαγωγή του Μητροπολίτη, υπήρξε γόνιμος διάλογος με τους μαθητές και μαθήτριες σε διάφορα ζητήματα νεανικού προβληματισμού. 


Στο τέλος της συνάντησης η Διευθύντρια κα Μαρία Κορύτσα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για το ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράστασή του στο 5ο Λύκειο και στις δράσεις που αναπτύσσει. Η ίδια με τους Υποδιευθυντές και άλλους καθηγητές του σχολείου ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη για διάφορες πολυσχιδείς δράσεις των μαθητών, ενώ πρόσφεραν τις εκδόσεις του περιοδικού «Πεμπτουσία εν Τύπω» και του βιβλίου «Είμαστε σε τροχιά γύρω από τη Γη και τον Πολιτισμό», που τελούν σε συνεργασία με διάφορους διεθνείς επιστημονικούς Φορείς. Με τη σιερά του ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος πρόσφερε στο σχολείο έναν πίνακα της Αγίας Αικατερίνης, Πολιούχου Κατερίνης, ενώ σε όλους τους καθηγητές και μαθητές από ένα βιβλίο.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.