Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γ’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Στο +6 η Ελπίδα Ανδρομάχης

Η Ελπίδα Ανδρομάχης εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Όλυμπου Αγ. Σπυρίδωνα με 0-3 από τον Απόλλωνα Λιτοχώρου και με τη νίκη της με 5-0 επί της Προόδου Π. Κεραμιδίου, ξέφυγε με έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση μετά την 14η αγωνιστική της Γ’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Ο Απόλλων «έπιασε» στην 3η θέση τον Ορφέα Φωτεινών που έχασε με 2-1 από τον Διγενή Αλωνίων, ενώ η ΑΕ Κούκου νίκησε με 1-0 τον Δία Αγ. Δημητρίου. Στο πιο… χορταστικό ματς της ημέρας, η Ακαδημία Γιώτσα νίκησε με 5-2 εκτός έδρας τον Ταύρο Ελάφου.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα - Απόλλων Λιτοχώρου      0-3
Διγενής Αλωνίων - Ορφέας Φωτεινών                       2-1
Ελπίς Ανδρομάχης - Πρόοδος Π. Κεραμιδίου           5-0
Ταύρος Ελάφου - Ακαδημία Γιώτσα                          2-5
ΑΕ Κούκου - Δίας Αγ. Δημητρίου                              1-0
Α.Ε. Καρίσας Β - ΠΑΟ Κ. Μηλιάς                            0-3 α.α.

Η επόμενη αγωνιστική (15η, 25-26/1/20 - 15:00):
25/1 Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα - Διγενής Αλωνίων
25/1 Πρόοδος Π. Κεραμιδίου - Ακαδημία Γιώτσα
25/1 Δίας Αγ. Δημητρίου - Ελπίδα Ανδρομάχης
26/1 ΠΑΟ Κ. Μηλιάς - Ταύρος Ελάφου
26/1 Απόλλων Λιτοχώρου - ΑΕ Κούκου
Ορφέας Φωτεινών - Α.Ε. Καρίτσας Β  (3-0 α.α.)ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.