Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΗΠΑ: Αστυνομικός κλείδωσε τον 8χρονο γιο του στο γκαράζ και πέθανε από υποθερμία

Την κατηγορία της δολοφονίας αντιμετωπίζουν ένας αστυνομικός και η αρραβωνιαστικιά του από τη Νέα Υόρκη, καθώς όπως αναφέρει η Αστυνομία, ανάγκασαν τον 8χρονο γιο του άντρα να περάσει το βράδυ στο γκαράζ του σπιτιού τους μέσα στο κρύο, με αποτέλεσμα να πεθάνει από υποθερμία.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 17 Ιανουαρίου στο Λονγκ Άιλαντ και συνελήφθησαν ο 40χρονος Michael Valva και η 42χρονη Angelina Pollina. Σύμφωνα με το CNNi, ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι ο γιος του, Thomas, έπεσε στον αυτοκινητόδρομο, την ώρα που περίμενε για το λεωφορείο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τον πατέρα να προσπαθεί να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Thomas, στο υπόγειο του σπιτιού. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως διαπιστώθηκε το αγόρι είχε εκτεθεί σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες όλο το βράδυ, καθώς το γκαράζ δεν είχε θέρμανση. Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι ο θάνατος οφείλεται σε υποθερμία. Κρίθηκε, λοιπόν, πως είναι αποτέλεσμα ανθρωποκτονίας.

«Καταλήξαμε ότι ο Thomas δεν είχε πάει ποτέ στον αυτοκινητόδρομο εκείνο το πρωινό και έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο που δεν συνέπιπταν με τα λεγόμενα του πατέρα», ανέφερε η αστυνόμος Geraldine Hart.

Ο Michael ήταν αστυνομικός στην Νέα Υόρκη από το 2005. Τέθηκε σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών.

Τόσο ο Michael όσο και η Angelina δήλωσαν αθώοι απέναντι στις κατηγορίες. Και οι δύο βρίσκονται υπό κράτηση.

Εκτός από τον Thomas, το ζευγάρι είχε την κηδεμονία των δύο ακόμα γιων του Michael, ηλικίας 6 και 10 ετών και της 6χρονης κόρης και των 11χρονων διδύμων της Angelina.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το σπίτι διέθετε σύστημα παρακολούθησης, με το οποίο το ζευγάρι παρακολουθούσε από κοντά όλες τις δραστηριότητες και των έξι παιδιών.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο Thomas και ο μεγαλύτερος αδερφός του δέχονταν τιμωρίες όπως στέρηση φαγητού και κράτηση σε πολικές θερμοκρασίες. Οι Αρχές διερευνούν αν και σε τι βαθμό, οι τιμωρίες αυτές επεκτείνονταν και στα υπόλοιπα παιδιά.

Μάλιστα οι Αρχές είχαν δεχτεί αρκετές καταγγελίες για το συγκεκριμένο σπίτι, περιλαμβανομένης της παραμέλησης παιδιού, οι οποίες ερευνώνται.


Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.