Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το Ειρηνοδικείο Κατερίνης διέγραψε το 80% του κεφαλαίου και το 100% των τόκων από εγγυητή σε δάνειο της διαζευγμένης συζύγου του.

Το Ειρηνοδικείο Κατερίνης με απόφασή του που εκδόθηκε στις αρχές του Ιανουαρίου του έτους 2020 δέχθηκε την αίτηση διαζευγμένου εγγυητή που μένει στο εξωτερικό, που ήταν συνταξιούχος και διέγραψε το 80% του κεφαλαίου και το 100% των τόκων.

Το υπόλοιπο μέρος της οφειλής ορίστηκε να εξοφληθεί σε μηνιαίες δόσεις ισόποσες με το 25% της σύνταξής του για 5 χρόνια. Ο συνταξιούχος αντιμετώπισε και το θέμα και με δάνειο με ξένη Ευρωπαϊκή τράπεζα, αλλά το δικαστήριο έκρινε ότι είναι αναρμόδιο να αντιμετωπίσει το θέμα αυτό. Την υπόθεση αυτή χειρίστηκε το γραφείο Παπανικολάου.

Όπως είναι φανερό το Ειρηνοδικείο Κατερίνης τους τελευταίους μήνες με διαφορετικούς Ειρηνοδίκες και με διαφορετικούς νομικούς συμβούλους εξέδωσε πολλές παρόμοιες αποφάσεις με τον νόμο Κατσέλη, δυστυχώς όμως η προστασία της πρώτης κατοικίας λήγει σε λίγες εβδομάδες και ακολουθεί από 1 Μαρτίου μπαράζ χιλιάδων πλειστηριασμών.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.