Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 για 20 χρόνια και έκανε μαζί της τέσσερα παιδιά

Έναν εφιάλτη που διήρκησε 20 ολόκληρα χρόνια βίωσε μια 29χρονη κοπέλα την οποία βίαζε ο πατέρας της από τα 9 της χρόνια και μαζί της έκανε 4 παιδιά.

Τα παιδιά είναι ηλικίας 11,13,15 και 17 και σε όλα ο πατέρας - βιαστής έδωσε ονόματα από τη Βίβλο. Η «οικογένεια» ζούσε σε ένα άθλιο μπαγνκαλόου στην περιοχή Σάντα Φε της Αργεντινής.Μάλιστα στο χωριό Αρεκουίτο της Σάντα Φε, ένα χωριό 7.000 κατοίκων, το σπίτι όπου έμενε μαζί με την κακοποιημένη κόρη του και τα παιδιά τους, οι χωριανοί το είχαν ονομάσει «Σπίτι του φόβου».

Ο εισαγγελέας Χουάν Πάμπλο Μπάνος επιβεβαίωσε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι ο ύποπτος πατέρας των τεσσάρων παιδιών κρατείται, ύστερα από καταγγελία της κόρης του στην αστυνομία.Ο εισαγγελέας δήλωσε: «Τη Δευτέρα μια γυναίκα ηλικίας 29 ετών πήγε στην αστυνομία για να πει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον πατέρα της από την ηλικία των εννέα ετών και ότι είχε γεννήσει τέσσερα παιδιά ηλικίας 11 έως 17 ετών»

Οι εξετάσεις DNA που έγιναν πιστοποιούν ότι ο πατέρας των παιδιών είναι ο 57χρονος άνδρας, που φυσικά είναι και πατέρας της 29χρονης κοπέλας.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.