Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άμεση & αποτελεσματική κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης για την αποκατάσταση τεχνικών αστοχιών στην οροφή του 9ου Δημοτικού Σχολείου

Άμεση ήταν η κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης για την αποκατάσταση της οροφής του 9ου Δημοτικού Σχολείου, στην οποία διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα και αστοχίες αφενός στα επιχρίσματα του ισογείου, όπου στεγάζεται το νηπιαγωγείο και αφετέρου σε χώρους υγιεινής και βοηθητικές εγκαταστάσεις.
Παράλληλα, η τεχνική υπηρεσία προχώρησε άμεσα σε πλήρη έλεγχο των κτιριακών εγκαταστάσεων και διαπίστωσε αστοχίες στα επιχρίσματα όχι μόνο στο σημείο που προαναφέρθηκε στο ισόγειο, αλλά και σε όλο το β΄ όροφο του κτιρίου. Κατά την περίοδο των εορτών οπότε τα σχολεία ήταν κλειστά και αφού λήφθηκαν όλες οι απαιτούμενες εγκρίσεις για την παρέμβαση (τεχνικό, δημοτικό συμβούλιο), τα συνεργεία του αναδόχου εργάστηκαν εντατικά και αποτελεσματικά. Αφού ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της οροφής με γυψοσανίδες και έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες (καθαίρεση επιχρισμάτων, κατασκευή γυψοσανίδας κ.α.) τέθηκε - αμέσως μετά την περίοδο των διακοπών για τις εορτές - ομαλά και με ασφάλεια το σχολείο σε λειτουργία.

Όπως τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης: «Με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, σε αγαστή συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου υλοποιήσαμε με ταχείς ρυθμούς, έγκαιρα όλες τις διαδικασίες, δίνοντας μία οριστική λύση στις σοβαρές τεχνικές αστοχίες της οροφής του σχολείου. 

Πιο συγκεκριμένα, με την συμβολή των εργαζομένων στην τεχνική μας υπηρεσία, καθώς και του αναδόχου ολοκληρώσαμε ένα εκτεταμένο έργο, καθώς στην κυριολεξία το ήμισυ της οροφής του κτιρίου παρουσίαζε προβλήματα που εγκυμονούσαν κινδύνους για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Όπως έχουμε δεσμευτεί θα είμαστε στο πλάι της εκπαιδευτικής κοινότητας υλοποιώντας - στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας - έγκαιρα διαδικασίες, οι οποίες συμβάλλουν στην ποιότητα της εκπαίδευσης».

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.