Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Βόμβα» με αποχώρηση της από τον Alpha ρίχνει η Ε. Μενεγάκη! (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη αναμένεται σε λίγες ώρες να ανακοινώσει την αποχώρηση της από τον Alpha.

Πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα η ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας της από τον Alpha την ώρα που συνεχίζεται κανονικά η εκπομπή της. Η εκπομπή, Έλα χαμογέλα, ανέφερε δημοσίευμα που θέλει την Ελένη Μενεγάκη να ετοιμάζει τη μεγάλη έξοδό της από το κανάλι της Κάντζας.

Συγκεκριμένα σε κυριακάτικη εφημερίδα που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες θα δούμε την ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha.

Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και οι φήμες που την ήθελαν να φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Όμως, τα τελευταία 24ωρα όλο και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια θα είναι εκτός Alpha την επόμενη σεζόν.

Η ίδια σχολίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρηση του Γκοτιέ, αφήνοντας υπονοούμενα για την δική της πορεία: «Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια πορεία πότε θα βάζει τελεία, άνω τελεία ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι επιτυχία και εκεί αισθάνεται κανείς επιτυχημένος.». Πολλοί θεώρησαν ότι αυτά τα λόγια ήταν μία έμμεση απάντηση σε όλα αυτά που γράφονται για την αποχώρησή της από τον Alpha!

Η εκπομπή, Έλα χαμογέλα τόνισε ότι η Ελένη Μενεγάκη ανακοινώσει σε λίγες τη λήξη της συνεργασίας της από τον Alpha μέσα από εφημερίδα. Αλήθεια ή απλά φήμες; Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε, δείτε όλα όσα ειπώθηκαν την εκπομπή:Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.