Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πρόσκληση στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου

Το Δ.Σ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ (ΟΡΦΕΟ) καλεί τα μέλη του στην ετήσια απολογιστική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6 μ. μ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (αυτό είθισται να συμβαίνει) η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/1/2020  6 μ. μ στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα και με οποιαδήποτε συμμετοχή μελών.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας να προσέλθετε στις 29/1/2020


Θέματα Η. Δ.
  1. Έγκριση Διοικητικού και Καλλιτεχνικού απολογισμού 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019
  2. Διοικητικός και Καλλιτεχνικός προγραμματισμός 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2020
  3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 48ουΦεστιβάλ Ολύμπου 2019
  4. Οικονομικός Προϋπολογισμός 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2020


Ο πρόεδρος                                                Ο Γενικός Γραμματέας

Γρηγόρης Παπαχρήστος                                 Γιώργος Σαμαλής
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.