Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο στο «Παπαγεωργίου» με συνοδό ασθενή και εργαζόμενους του νοσοκομείου

Επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» μεταξύ γυναίκας συνοδού ασθενή, νοσηλευτικό προσωπικό και υπάλληλο security.

Όλα διαδραματιστήκαν στις 3 το μεσημέρι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο, μία 37χρονη γυναίκα που συνόδευε τη μητέρα της ήρθε σε αντιπαράθεση με νοσηλευτικό  προσωπικό και με υπάλληλο security.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νοσοκομείο μήνυσε την 37χρονη για διατάραξη οικιακής Ειρήνης, ενώ η ίδια από πλευρά της τους μήνυσε για σωματικές βλάβες

Ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι.


Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.