Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευγενική παραχώρηση αναπηρικού αμαξιδίου στον Δήμο Κατερίνης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στη δωρεάν παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου, στη μνήμη συγγενικού της προσώπου και με σκοπό να συμβάλλει στο κοινωνικό έργο του Δήμου Κατερίνης, προέβη η κα Φεβρωνία Δέλκου του Ιωάννη, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020.


Η παράδοση και παραλαβή έγινε με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Κώστα Λιακόπουλου, του αρμοδίου Αντιδημάρχου Γιώργου Τσιαλού καθώς και της Προϊσταμένης στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων, Αναστασίας Νταντάμη.

Οι κύριοι Λιακόπουλος και Τσιαλός καθώς και η κ. Νταντάμη ευχαρίστησαν την κ. Φεβρωνία Δέλκου για την προσφορά της και τη διαβεβαίωσαν ότι το αναπηρικό αμαξίδιο θα χρησιμοποιηθεί για ανάγκες που προκύπτουν κατά τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Προς τον σκοπό αυτό, συντάχθηκε σχετικό Πρωτόκολλο Παράδοσης και Παραλαβής το οποίο συνυπέγραψαν η κ. Δέλκου αλλά και ο Αντιδήμαρχος κ. Τσιαλός.


Μετά την υπογραφή τού Πρωτοκόλλου, σε δηλώσεις τους τόσο ο κ. Γενικός όσο και ο κ. Αντιδήμαρχος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τις ευχαριστίες τους προς την κ. Φεβρωνία Δέλκου για την προσφορά της.

«Ως Δήμος Κατερίνης ευχαριστούμε την κ. Δέλκου για τη δωρεάν παραχώρηση του αμαξιδίου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι». Θεωρώ ότι το παράδειγμά της είναι άξιο μίμησης προς άλλους συνδημότες μας», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Κατερίνης, Κώστας Λιακόπουλος.

«Χαιρόμαστε για την προσφορά της κ. Δέλκου προς τον Δήμο Κατερίνης. Πρόκειται για ένα καινούργιο αναπηρικό αμαξίδιο που θα χρησιμοποιηθεί για ανάγκες μεταφοράς ατόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρά κινητικά προβλήματα. Γι’ αυτό και την ευχαριστούμε θερμά», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.