Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έφαγαν σαν κύριοι και έγιναν… καπνός

Θύμα απάτης έπεσε εστιατόριο στα Νοτιόχωρα της Χίου. Πιο συγκεκριμένα ανήμερα των Θεοφανείων το μεσημέρι ζευγάρι παρουσιάστηκε ως πελάτης στο κατάστημα.


Μόλις τελείωσαν το γεύμα τους και θέλησαν να πληρώσουν εμφάνισαν πιστωτική κάρτα η οποία δεν λειτουργούσε. Προσποιούμενοι ότι είχανε κάνει λάθος και ξέχασαν το πορτοφόλι στο αμάξι δεσμεύτηκαν στο μαγαζί  να πάνε μέχρι εκεί να φέρουν τα χρήματα.

 Όμως η απόσταση ήταν λίγο μεγάλη καθώς το πάρκινγκ στο χωριό ήτανε 5 λεπτά περίπου περπάτημα. Έτσι το ζευγάρι που ήταν ηλικίας 60 ετών ο άντρας και 50 ετών περίπου η γυναίκα Έλληνες αλλά όχι ντόπιοι κατευθύνθηκαν για το ΙΧ  τους και δεν επέστρεψε ποτέ.

Πηγή
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.