Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αλλαγές στο Δ.Σ. των Παλαιμάχων του Πιερικού - Η νέα διοίκηση

Νέα πρόσωπα πλαισίωσαν το διοικητικό σχήμα του συλλόγου των παλαιμάχων του Πιερικού, μετά την απόφαση που πάρθηκε να ασχοληθούν περισσότερο ενεργά με τα διοικητικά οι παίκτες οι οποίοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και προέρχονται ώς επι το πλείστον απο τις νεώτερες φουρνιές του ιστορικού συλλόγου.

Έτσι χθές στα γραφεία της ομάδας στο Α΄ΔΑΚ, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν το πρώτο συμβούλιο για το 2020 και μετά τις εκλογές της Εκάβης, έκαναν την κατανομή των αξιωμάτων στη νέα τους διοίκηση.
Απο το προηγούμενο σχήμα παρέμειναν στο πόστο τους ο πρόεδρος Νίκος Καλαμπάκας, ο αντιπρόεδρος Στάθης Παρουσιάδης και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων Μπάμπης Πεΐδης.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ξεκινήσει άμεσα  και δυναμικά το έργο της η νέα διοίκηση, με τους παλαιμάχους να ενεργοποιούνται σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα στηρίζοντας τα προβλήματα των ανθρώπων και των συλλόγων που δραστηριοποιούνται παράγοντας κοινωφελή έργο στην περιοχή και να συνεχίζουν τις εκδηλώσεις τους με μεγαλύτερη συμμετοχή σε οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο.

Η νέα διοίκηση θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στους φορείς της περιοχής, με την ατζέντα να περιλαμβάνει το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Κατερίνης, των Βουλευτών Πιερίας, της ΕΠΣ Πιερίας, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας και τους συνδέσμους που κινούνται γύρω απο τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας (ΣΦΚ Πιερικός Θύρα 5, ΣΦΙΠ, Μελανόλευκοι)

Πλέον το νέο Δ.Σ. των Παλαιμάχων είναι 9μελές και αποτελείται απο τους:

Πρόεδρος                  Νίκος Καλαμπάκας
Α΄Αντιπρόεδρος          Στάθης Παρουσιάδης
Β΄Αντιπρόεδρος   Γιώργος Σκέντος
Ταμίας  Γιώργος Σκέντος - Ηλίας Τσιμόπουλος
Δημ. Σχέσεις          Μπάμπης Πεΐδης
Γ. Γραμματέας          Γρηγόρης Σαμαράς
Μέλη  Χρήστος Βελώνης - Σάκης Παπαβασιλείου

Αναπληρωματικοί
Λευτέρης Φωτιάδης
Παναγιώτης Ευθυμιάδης
Κώστας Μαυρίδης

Εξελεγκτική Επιτροπή
Ανέστης Παπαδόπουλος
Ηλίας Μποταΐτης
Γιάννης Βαρβούτης

Προπονητής
Στάθης Παρουσιάδης
Γιώργος Σκέντος

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.