Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χαμός στο κάλεσμα του βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου! Εκατοντάδες πήγαν να του ευχηθούν για τη γιορτή του! Το «φουλάρισε το μαγαζί»…!!! (φωτογραφίες)

Μια ευχάριστη έκπληξη βίωσε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος, όταν είδε την μεγάλη ανταπόκριση στο δημ΄΄οσιο κ΄λεσμά του στην ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα στο πολιτιστικό κέντρο «Εκάβη» για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας με του ψηφοφόρους του και με την ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής.

Ακριβώς και λόγω αυτής της μεγάλη προσέλευσης του κόσμου, άργησε και να ξεκινήσει η εκδήλωση. Η έκπληξη του κ. Μπαραλιάκου έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπίστωσε ότι αφού είχε γεμίσει ασφυκτικά η μεγάλη αίθουσα της «Εκάβης» στο ισόγειο, ο κόσμος που βρισκόταν έξω απ’ αυτή ήταν ακόμη πολύς!

Την εκδήλωση του βουλευτή τίμησαν με την παρουσία τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, συνάδελφοι βουλευτές, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κουκοδήμος, εκπρόσωποι των Δήμων Πιερίας και άλλοι.

Μια γεύση από την σημερινή εκδήλωση του κ. Μπαραλιάκου μπορείτε να πάρετε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.