HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χαμός στο κάλεσμα του βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου! Εκατοντάδες πήγαν να του ευχηθούν για τη γιορτή του! Το «φουλάρισε το μαγαζί»…!!! (φωτογραφίες)

Μια ευχάριστη έκπληξη βίωσε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος, όταν είδε την μεγάλη ανταπόκριση στο δημ΄΄οσιο κ΄λεσμά του στην ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα στο πολιτιστικό κέντρο «Εκάβη» για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας με του ψηφοφόρους του και με την ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής.

Ακριβώς και λόγω αυτής της μεγάλη προσέλευσης του κόσμου, άργησε και να ξεκινήσει η εκδήλωση. Η έκπληξη του κ. Μπαραλιάκου έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπίστωσε ότι αφού είχε γεμίσει ασφυκτικά η μεγάλη αίθουσα της «Εκάβης» στο ισόγειο, ο κόσμος που βρισκόταν έξω απ’ αυτή ήταν ακόμη πολύς!

Την εκδήλωση του βουλευτή τίμησαν με την παρουσία τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, συνάδελφοι βουλευτές, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κουκοδήμος, εκπρόσωποι των Δήμων Πιερίας και άλλοι.

Μια γεύση από την σημερινή εκδήλωση του κ. Μπαραλιάκου μπορείτε να πάρετε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν.











































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια