Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γ’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Σταθερά στην κορυφή η Ελπίς Ανδρομάχης

Η Ελπίς Ανδρομάχης πέρασε με 4-2 από τον Άγιο Δημήτριο και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας μετά και την 15η αγωνιστική.

Στο -6 από την κορυφή διατηρήθηκε ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Διγενή Αλωνίων, ενώ ο ΠΑΟ Κ. Μηλιάς συνέτριψε με 5-0 τον Ταύρο Ελάφου.

Την πρώτη φετινή ισοπαλία τους έφεραν Πρόοδος Π. Κεραμιδίου και Ακαδημία Γιώτσα (1-1), ενώ στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής, Ο Απόλλων Λιτοχώρου νίκησε την ΑΕ Κούκου με 2-1.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα - Διγενής Αλωνίων     3-1
Πρόοδος Π. Κεραμιδίου - Ακαδημία Γιώτσα         1-1
Δίας Αγ. Δημητρίου - Ελπίς Ανδρομάχης               2-4
ΠΑΟ Κ. Μηλιάς - Ταύρος Ελάφου                         5-0
Απόλλων Λιτοχώρου - ΑΕ Κούκου                        2-1
Ορφέας Φωτεινών - Α.Ε. Καρίτσας Β                    3-0 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (1-2/02/20 - 15:00):

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου
ΑΕ Κούκου - Διγενής ΑΛωνίων
Ταύρος Ελάφου - Ορφέας Φωτεινών
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου
Ελπίς Ανδρομάχης - Απόλλων Λιτοχώρου
Δίας Αγ. Δημητρίου - Πρόοδος Π. Κεραμιδίου
Ακαδημία Γιώτσα - ΠΑΟ Κ. Μηλιάς
Α.Ε. Καρίτσας Β - Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα (0-3 α.α.)Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.