Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Την Κυριακή στο γήπεδο της ΕΠΣ – Ν. Έφεσο - υποδέχονται τον Διγενή Καρδίτσας


Η 5η αγωνιστική, η τελευταία του πρώτου γύρου, για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών είναι την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020. Υποδέχεται στο γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας την ομάδα «ΔΙΓΕΝΗΣ» Καρδίτσας. Ώρα έναρξης αγώνα 15:00.  


Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών στην ανάπαυλα των εορτών επιχείρησε και πέτυχε μια δυναμική ανασυγκρότηση – ανάταξη δυνάμεων και φιλοδοξεί να κλείσει νικηφόρα τον 1ο γύρο. Ξεπεράστηκαν προβλήματα τραυματισμών, δεν υπάρχουν απουσίες αθλητριών και υπάρχει πλέον αξιόμαχο δυναμικό.
Το Δ.Σ. του Σωματείου κατέβαλε προσπάθειες συγκρότησης ενός δυνατού συνόλου, αναπτέρωσης του ηθικού της ομάδας και εμπέδωσης του στόχου για το καλύτερο αποτέλεσμα στην συνέχεια της αγωνιστικής πορείας

Επιστροφή Χριστίνας Βίσμπα
Μια επιστροφή που δυναμώνει την ομάδα είναι αυτή της Χριστίνας Βίσμπα από ομάδα της Α’ Εθνικής.

Το Δ.Σ. της ομάδας καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι στο γήπεδο και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις Πιερίδες Μούσες, την πρώτη και ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Πιερίας.
Για αυτόν τον αγώνα δεν έχουν εκδοθεί εισιτήρια, η είσοδος είναι δωρεάν
Οι Πιερίδες Μούσες αξίζουν την υποστήριξη και προσκαλούν στο γήπεδο όλους τους φιλάθλους  της Πιερίας!
 Στο διάλλειμα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, όπως έχει καθιερωθεί το Δ.Σ. θα κληρώσει για τους παρόντες φιλάθλους δώρο – προσφορά του πολυκαταστήματος «ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ» του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας, τον οποίο ευχαριστεί για την υποστήριξη στην ομάδα και την προσφορά του εξαιρετικού δώρου!

  Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 – ώρα 15:00
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ – ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ της ΕΠΣ  (Νέα Έφεσος) για την ενίσχυση της Ομάδας

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.