Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γαλλία: Ένοπλος με μαχαίρι φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» και απειλούσε περαστικούς

Συναγερμός σήμανε στη γαλλική πόλη Μετς όταν ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» στο δρόμο και απειλούσε τους περαστικούς.


Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και ο ένοπλος φέρεται να απείλησε και τους αστυνομικούς ενώ κινήθηκε και προς το μέρος τους.

Οι Αρχές άνοιξαν πυρ κατά του άνδρα, ο οποίος είναι περίπου 30 ετών και τον τραυμάτισαν στα πόδια.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανένας περαστικός.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.