Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ποσοστά... αναπηρίας σε παιδόφιλους πυρομανείς, ηδονοβλεψίες, επιδειξιομανείς!

Αυτό μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να συμβεί. Με υπουργική απόφαση το 2011 ορίστηκαν τα ποσοστά αναπηρίας αναλόγως της ασθένειας και μεταξύ των άλλων εκρίθη ότι θα πρέπει να δοθούν και σε... εγκληματικές ομάδες, όπως οι παιδόφιλοι και όχι μόνο!

Μεσούσης της φοβερής οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης που ταλάνιζε τη χώρα, η υπό τον κ. Λουκά Παπαδήμο κυβέρνηση, ανέλαβε να τη... "σώσει", παίρνοντας μέτρα που υποτίθεται θα την αναδιοργάνωναν και θα την εκσυγχρόνιζαν.

Ένα από αυτά ήταν και οι αλλαγές στον τρόπο που θα προσδιορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας για τις σχετικές συντάξεις και τα διαδικαστικά ανέλαβε το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με υπουργό τον του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη.

Είχε και την εμπειρία, έτσι θεωρήθηκε, και ως ειδικός, ηγούμενος της εταιρίας "Συμβουλευτική- Κουτρουμάνης και Συνεργάτες", Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.


Τι αποφάσισε; Δείτε το ΦΕΚ 2611 τεύχος δεύτερο / 8/11/2011 και θα αρχίσετε να πάσχετε από... "τριχοτιλλομανία", που θα σας δώσει και ποσοστό αναπηρίας από 20-35%! (τριχοτιλλομανία είναι η εμμονή να τραβάτε και να βγάζετε τις τρίχες σας και εκείνες που υποθέτετε, χαρακτηρισθείσα ως... ψυχιατρική νόσος!).

Με την απόφασή του ο κ. Κουτρουμάνης δίνει ποσοστά αναπηρίας στους παιδόφιλους, το απεχθέστερο είδος ανθρώπου που εγκληματεί σε βάρος μικρών παιδιών και νηπίων ακόμη, για να έχουν άλλοθι και δια του νόμου ότι είναι... ασθενείς, οπότε θα επέχουν και την επιείκεια της Δικαιοσύνης!

Στον πίνακα που δημοσιεύουμε από το ΦΕΚ, φιγουράρουν ακόμη κι άλλες κατηγορίες... "ασθενών", για ποσοστά... αναπηρίας, σκέτα μπουμπούκια.

Πυρομανείς, που καίνε πχ τα δάση, κλεπτομανείς, επιδειξιομανείς (!), φετιχιστές, ηδονοβλεψίες (!) και σαδομαζοχιστές, τυγχάνουν επίσης της μέριμνας του νόμου για την συμπλήρωση των ποσοστών αναπηρίας από 20-35% , να πάρουν και τη σύνταξή τους και ελαφρυντικά για τις πράξεις τους!

Δεν είμαστε βεβαίως σε θέση να γνωρίζουμε ποιό σκεπτικό πρυτάνευσε για την τραγική αυτή νομοθέτηση, όπως και για ποιό λόγο σιώπησαν άπαντες.

Σίγουρα όμως αποτελεί ντροπή για όλους αλλά και βάναυση προσβολή των θυμάτων αυτών των "αναπήρων", που σακατεύονται εκ νέου με το νομοθέτημα- έκτρωμα.


Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής (από τον ΤΥΠΟ ΗΠΕΙΡΟΥ)


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.